Skip to main content

Ποεδην / Jun 29, 2021 · με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, ανακοίνωσε πρόγραμμα δράσης για την επόμενη περίοδο.

Ποεδην / Jun 29, 2021 · με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, ανακοίνωσε πρόγραμμα δράσης για την επόμενη περίοδο.. Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη βουλή για την ενίσχυση του εσυ, σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, μιχάλης γιάννακος. Jun 16, 2020 · η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων δημόσιων νοσοκομείων (ποεδην) είναι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο με μέλη 250 πρωτοβάθμια εργασιακά σωματεία νοσοκομείων, προνοιακών ιδυμάτων, κέντρων υγείας, εκαβ. Jun 02, 2021 · νέα επιστολή έστειλε η ποεδην στους αρμόδιους υπουργούς και στην αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο οικονομικών για την συνέχιση, επέκταση σε άλλες ειδικότητες και διπλασιασμό του ανθυγιεινού επιδόματος. Jun 03, 2021 · τις αιτίες για τις οποίες αρκετά νοσοκομεία της χώρας, όπως το νοσοκομείο αγρινίου εμφανίζουν υψηλή θνητότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας, απαριθμεί ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος. Jul 01, 2021 · τον κώδωνα του κινδύνου για τη χαλάρωση που παρατηρείται όσον αφορά την προστασία από τον κορονοϊό έκρουσε από τη θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος, τονίζοντας μάλιστα πως στα νοσοκομεία δεν.

Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία των υγειονομικών, προβλέπει: Jun 14, 2021 · μεταφέρεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την τετάρτη 23/6/2021, η κινητοποίηση της 16/6/2021 της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζόμενων δημόσιων νοσοκομείων, μετά από διαβούλευση με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Jun 29, 2021 · με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, ανακοίνωσε πρόγραμμα δράσης για την επόμενη περίοδο. Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη βουλή για την ενίσχυση του εσυ, σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, μιχάλης γιάννακος. Jun 03, 2021 · τις αιτίες για τις οποίες αρκετά νοσοκομεία της χώρας, όπως το νοσοκομείο αγρινίου εμφανίζουν υψηλή θνητότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας, απαριθμεί ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος.

Αντάρτικο από την ΠΟΕΔΗΝ: "Δεν θα καταθέσουν πιστοποιητικά ...
Αντάρτικο από την ΠΟΕΔΗΝ: "Δεν θα καταθέσουν πιστοποιητικά ... from cdn1.img.sputniknews.gr
Jun 03, 2021 · τις αιτίες για τις οποίες αρκετά νοσοκομεία της χώρας, όπως το νοσοκομείο αγρινίου εμφανίζουν υψηλή θνητότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας, απαριθμεί ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος. Jun 02, 2021 · νέα επιστολή έστειλε η ποεδην στους αρμόδιους υπουργούς και στην αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο οικονομικών για την συνέχιση, επέκταση σε άλλες ειδικότητες και διπλασιασμό του ανθυγιεινού επιδόματος. Jun 26, 2021 · ποεδην: Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη βουλή για την ενίσχυση του εσυ, σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, μιχάλης γιάννακος. Jul 01, 2021 · τον κώδωνα του κινδύνου για τη χαλάρωση που παρατηρείται όσον αφορά την προστασία από τον κορονοϊό έκρουσε από τη θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος, τονίζοντας μάλιστα πως στα νοσοκομεία δεν. Jun 29, 2021 · με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, ανακοίνωσε πρόγραμμα δράσης για την επόμενη περίοδο. Jun 14, 2021 · μεταφέρεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την τετάρτη 23/6/2021, η κινητοποίηση της 16/6/2021 της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζόμενων δημόσιων νοσοκομείων, μετά από διαβούλευση με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία των υγειονομικών, προβλέπει:

Jun 29, 2021 · με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, ανακοίνωσε πρόγραμμα δράσης για την επόμενη περίοδο.

Jun 14, 2021 · μεταφέρεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την τετάρτη 23/6/2021, η κινητοποίηση της 16/6/2021 της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζόμενων δημόσιων νοσοκομείων, μετά από διαβούλευση με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη βουλή για την ενίσχυση του εσυ, σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, μιχάλης γιάννακος. Jun 26, 2021 · , συζήτησε το γενικό συμβούλιο της ποεδην. Jun 02, 2021 · νέα επιστολή έστειλε η ποεδην στους αρμόδιους υπουργούς και στην αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο οικονομικών για την συνέχιση, επέκταση σε άλλες ειδικότητες και διπλασιασμό του ανθυγιεινού επιδόματος. Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία των υγειονομικών, προβλέπει: Jun 26, 2021 · ποεδην: Jun 03, 2021 · τις αιτίες για τις οποίες αρκετά νοσοκομεία της χώρας, όπως το νοσοκομείο αγρινίου εμφανίζουν υψηλή θνητότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας, απαριθμεί ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος. Jun 29, 2021 · με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, ανακοίνωσε πρόγραμμα δράσης για την επόμενη περίοδο. «εξουσιοδότηση της εκτελεστικής επιτροπής, στήριξη. «το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού» αναφέρει χαρακτηριστικά η ποεδην. Jul 01, 2021 · τον κώδωνα του κινδύνου για τη χαλάρωση που παρατηρείται όσον αφορά την προστασία από τον κορονοϊό έκρουσε από τη θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος, τονίζοντας μάλιστα πως στα νοσοκομεία δεν. Jun 16, 2020 · η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων δημόσιων νοσοκομείων (ποεδην) είναι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο με μέλη 250 πρωτοβάθμια εργασιακά σωματεία νοσοκομείων, προνοιακών ιδυμάτων, κέντρων υγείας, εκαβ.

Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη βουλή για την ενίσχυση του εσυ, σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, μιχάλης γιάννακος. «το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού» αναφέρει χαρακτηριστικά η ποεδην. Jun 16, 2020 · η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων δημόσιων νοσοκομείων (ποεδην) είναι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο με μέλη 250 πρωτοβάθμια εργασιακά σωματεία νοσοκομείων, προνοιακών ιδυμάτων, κέντρων υγείας, εκαβ. Jun 14, 2021 · μεταφέρεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την τετάρτη 23/6/2021, η κινητοποίηση της 16/6/2021 της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζόμενων δημόσιων νοσοκομείων, μετά από διαβούλευση με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Jun 02, 2021 · νέα επιστολή έστειλε η ποεδην στους αρμόδιους υπουργούς και στην αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο οικονομικών για την συνέχιση, επέκταση σε άλλες ειδικότητες και διπλασιασμό του ανθυγιεινού επιδόματος.

Κόντρα ΠΟΕΔΗΝ - «Σισμανογλείου» για ληγμένα υλικά | in.gr
Κόντρα ΠΟΕΔΗΝ - «Σισμανογλείου» για ληγμένα υλικά | in.gr from www.in.gr
Jun 29, 2021 · με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, ανακοίνωσε πρόγραμμα δράσης για την επόμενη περίοδο. Jun 03, 2021 · τις αιτίες για τις οποίες αρκετά νοσοκομεία της χώρας, όπως το νοσοκομείο αγρινίου εμφανίζουν υψηλή θνητότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας, απαριθμεί ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος. Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία των υγειονομικών, προβλέπει: Jun 26, 2021 · , συζήτησε το γενικό συμβούλιο της ποεδην. Jun 26, 2021 · ποεδην: Jun 02, 2021 · νέα επιστολή έστειλε η ποεδην στους αρμόδιους υπουργούς και στην αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο οικονομικών για την συνέχιση, επέκταση σε άλλες ειδικότητες και διπλασιασμό του ανθυγιεινού επιδόματος. Jul 01, 2021 · τον κώδωνα του κινδύνου για τη χαλάρωση που παρατηρείται όσον αφορά την προστασία από τον κορονοϊό έκρουσε από τη θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος, τονίζοντας μάλιστα πως στα νοσοκομεία δεν. Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη βουλή για την ενίσχυση του εσυ, σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, μιχάλης γιάννακος.

«εξουσιοδότηση της εκτελεστικής επιτροπής, στήριξη.

Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία των υγειονομικών, προβλέπει: Jun 29, 2021 · με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, ανακοίνωσε πρόγραμμα δράσης για την επόμενη περίοδο. Jun 03, 2021 · τις αιτίες για τις οποίες αρκετά νοσοκομεία της χώρας, όπως το νοσοκομείο αγρινίου εμφανίζουν υψηλή θνητότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας, απαριθμεί ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος. Jun 26, 2021 · , συζήτησε το γενικό συμβούλιο της ποεδην. Jun 02, 2021 · νέα επιστολή έστειλε η ποεδην στους αρμόδιους υπουργούς και στην αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο οικονομικών για την συνέχιση, επέκταση σε άλλες ειδικότητες και διπλασιασμό του ανθυγιεινού επιδόματος. «εξουσιοδότηση της εκτελεστικής επιτροπής, στήριξη. Jun 14, 2021 · μεταφέρεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την τετάρτη 23/6/2021, η κινητοποίηση της 16/6/2021 της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζόμενων δημόσιων νοσοκομείων, μετά από διαβούλευση με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Jun 26, 2021 · ποεδην: «το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού» αναφέρει χαρακτηριστικά η ποεδην. Jun 16, 2020 · η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων δημόσιων νοσοκομείων (ποεδην) είναι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο με μέλη 250 πρωτοβάθμια εργασιακά σωματεία νοσοκομείων, προνοιακών ιδυμάτων, κέντρων υγείας, εκαβ. Jul 01, 2021 · τον κώδωνα του κινδύνου για τη χαλάρωση που παρατηρείται όσον αφορά την προστασία από τον κορονοϊό έκρουσε από τη θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος, τονίζοντας μάλιστα πως στα νοσοκομεία δεν. Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη βουλή για την ενίσχυση του εσυ, σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, μιχάλης γιάννακος.

Jun 02, 2021 · νέα επιστολή έστειλε η ποεδην στους αρμόδιους υπουργούς και στην αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο οικονομικών για την συνέχιση, επέκταση σε άλλες ειδικότητες και διπλασιασμό του ανθυγιεινού επιδόματος. Jun 26, 2021 · , συζήτησε το γενικό συμβούλιο της ποεδην. Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη βουλή για την ενίσχυση του εσυ, σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, μιχάλης γιάννακος. Jun 03, 2021 · τις αιτίες για τις οποίες αρκετά νοσοκομεία της χώρας, όπως το νοσοκομείο αγρινίου εμφανίζουν υψηλή θνητότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας, απαριθμεί ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος. Jul 01, 2021 · τον κώδωνα του κινδύνου για τη χαλάρωση που παρατηρείται όσον αφορά την προστασία από τον κορονοϊό έκρουσε από τη θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος, τονίζοντας μάλιστα πως στα νοσοκομεία δεν.

ΠΟΕΔΗΝ: Το ΕΚΑΒ νεκροταφείο ασθενοφόρων - Κινδυνεύουν ...
ΠΟΕΔΗΝ: Το ΕΚΑΒ νεκροταφείο ασθενοφόρων - Κινδυνεύουν ... from nb.bbend.net
Jun 03, 2021 · τις αιτίες για τις οποίες αρκετά νοσοκομεία της χώρας, όπως το νοσοκομείο αγρινίου εμφανίζουν υψηλή θνητότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας, απαριθμεί ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος. Jun 02, 2021 · νέα επιστολή έστειλε η ποεδην στους αρμόδιους υπουργούς και στην αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο οικονομικών για την συνέχιση, επέκταση σε άλλες ειδικότητες και διπλασιασμό του ανθυγιεινού επιδόματος. Jun 29, 2021 · με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, ανακοίνωσε πρόγραμμα δράσης για την επόμενη περίοδο. Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη βουλή για την ενίσχυση του εσυ, σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, μιχάλης γιάννακος. Jun 26, 2021 · , συζήτησε το γενικό συμβούλιο της ποεδην. Jun 26, 2021 · ποεδην: «το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού» αναφέρει χαρακτηριστικά η ποεδην. Jun 16, 2020 · η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων δημόσιων νοσοκομείων (ποεδην) είναι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο με μέλη 250 πρωτοβάθμια εργασιακά σωματεία νοσοκομείων, προνοιακών ιδυμάτων, κέντρων υγείας, εκαβ.

Jun 03, 2021 · τις αιτίες για τις οποίες αρκετά νοσοκομεία της χώρας, όπως το νοσοκομείο αγρινίου εμφανίζουν υψηλή θνητότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας, απαριθμεί ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος.

Jun 02, 2021 · νέα επιστολή έστειλε η ποεδην στους αρμόδιους υπουργούς και στην αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο οικονομικών για την συνέχιση, επέκταση σε άλλες ειδικότητες και διπλασιασμό του ανθυγιεινού επιδόματος. Jun 03, 2021 · τις αιτίες για τις οποίες αρκετά νοσοκομεία της χώρας, όπως το νοσοκομείο αγρινίου εμφανίζουν υψηλή θνητότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας, απαριθμεί ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος. «το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού» αναφέρει χαρακτηριστικά η ποεδην. Jun 26, 2021 · ποεδην: Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία των υγειονομικών, προβλέπει: Jun 16, 2020 · η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων δημόσιων νοσοκομείων (ποεδην) είναι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο με μέλη 250 πρωτοβάθμια εργασιακά σωματεία νοσοκομείων, προνοιακών ιδυμάτων, κέντρων υγείας, εκαβ. Jun 14, 2021 · μεταφέρεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την τετάρτη 23/6/2021, η κινητοποίηση της 16/6/2021 της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζόμενων δημόσιων νοσοκομείων, μετά από διαβούλευση με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη βουλή για την ενίσχυση του εσυ, σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, μιχάλης γιάννακος. «εξουσιοδότηση της εκτελεστικής επιτροπής, στήριξη. Jun 26, 2021 · , συζήτησε το γενικό συμβούλιο της ποεδην. Jun 29, 2021 · με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, ανακοίνωσε πρόγραμμα δράσης για την επόμενη περίοδο. Jul 01, 2021 · τον κώδωνα του κινδύνου για τη χαλάρωση που παρατηρείται όσον αφορά την προστασία από τον κορονοϊό έκρουσε από τη θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ποεδην, μιχάλης γιαννάκος, τονίζοντας μάλιστα πως στα νοσοκομεία δεν.

Comments

© 2020 Jaime Likes

Designed by Open Themes & Nahuatl.mx.